VAMAR D.O.O.

proizvodnja

Strojegradnja

Vsaka veja industrije ima svoje potrebe po optimalnih rešitvah sistema industrijske avtomatizacije. Naše poslanstvo je zagotavljanje rešitev, ki so neposredno povezane s strojegradnjo. Stroji v proizvodnji so namenjeni upravljanju in nadzoru proizvodnega procesa ter zagotavljanja vseh potrebnih podatkov, ki so ključnega pomena za optimizacijo delovnega procesa. Avtomatizacija delovnega procesa proizvodnje temelji predvsem na strojegradnji, saj je ta ena izmed značilnih pogojev za razvoj industrije. Le-ta je v mnogih državah postala gonilo gospodarskega razvoja in najpomembnejša dejavnost za zaposlovanje ter rast bruto domačega proizvoda.

Nudimo celostne rešitve na področju industrijske avtomatizacije in strojegradnje: od definicije zahtev naročnika do tehničnih rešitev, izdelave, dobave in montaže strojne opreme. Strojegradnja zahteva bogate delovne izkušnje, tehnične in tehnološke ter analitične sposobnosti. Za vsakega naročnika posebej izdelamo podrobno analizo zahtev, preverimo in poiščemo ustrezne rešitve ter prednostne specifikacije, glede na specifične zahteve projekta. Izdelujemo tako serijske, kot tudi posamezne dele vseh velikosti strojev in sicer ohišja strojev, kot so: deli stiskalnic, stroji za globoko vrtanje, krožne žage, ohišja reduktorjev, podajalne naprave.

Zavedamo se, da uporaba sodobne visokotehnološke opreme za strojegradnjo v skladu z vsemi tehnološkimi zahtevami, zagotavlja najvišjo kakovost naših proizvodov