VAMAR, D.O.O.

STORITVE

Podjetje Vamar se uveljavlja kot vodilni ponudnik raznovrstnih storitev v okviru svoje osnovne dejavnosti. Naša poslovna usmeritev obsega širok spekter storitev, ki vključujejo lokalni in mednarodni transport, manipulacijske rešitve, storitve rezanja in obdelave materiala ter antikorozijsko zaščito.

Naša prednostna naloga je zagotavljanje visoko kakovostnih storitev, ki so popolnoma prilagojene potrebam in zahtevam naših cenjenih naročnikov. Naš strokovni tim izkušenih in predanih strokovnjakov se nenehno posveča iskanju najučinkovitejših in inovativnih rešitev, ki omogočajo optimalno izvajanje naših storitev.

Pri opravljanju storitev po naročilu naročnika nam je izredno pomembno zagotoviti visoko kakovost in ekonomičnost. Naša dolgoletna strokovnost in izkušnje nam omogočajo, da smo sposobni prilagoditi naše storitve tako majhnim kot tudi velikim projektom ter zadovoljiti potrebe širokemu spektru strank v različnih panogah.

Naša zaveza kakovosti vključuje strog nadzor kakovosti in izvajanje vseh potrebnih postopkov, da zagotovimo, da so vsi projekti izvedeni v skladu s predpisanimi standardi in specifikacijami. Skrbimo za dosledno upoštevanje vseh varnostnih in okolskih smernic ter se zavezujemo k trajnostnemu in odgovornemu ravnanju v vseh svojih dejavnostih.

VEČ PODROBNOSTI O:

NAKLADALNE IN RAZKLADALNE STORITVE

Podjetje Vamar uspešno izvaja kompleksno ravnanje z raznovrstnimi materiali in tovori, z zanesljivo ekipo strokovnjakov ter raznoliko viličarsko opremo, zagotavljajo varno in učinkovito manipulacijo ter optimalno izrabo prostora in časa.

REZANJE IN OBDELAVA MATERIALA

V podjetju izvajamo rezanje in obdelavo materiala, vključno s plazemskim in plamenskim rezanjem ter upogibanjem pločevin, kar nam omogoča ustvarjanje visoko kakovostnih izdelkov.

PREVOZNE STORITVE

Podjetje Vamar zagotavlja celovite transportne storitve, vključno z dokumentacijo, tehnologijo prevoza ter sledenjem blaga od začetne do končne točke, s poudarkom na učinkoviti strategiji prevozov in ekonomičnosti izbire, ter ponuja tako mednarodne kot lokalne storitve za tovore različnih dimenzij.

Antikorozijska zaščita

Podjetje Vamar je specializirano za izvajanje celotnega obsega postopkov antikorozijske zaščite jeklenih konstrukcij, vključno s peskanjem, nanosom temeljnega, vmesnega in pokrivnega premaza, kar zagotavlja dolgoročno obstojnost in visoko kakovost izdelkov.