VAMAR D.O.O.

storitve

Antikorozijska zaščita

V podjetju Vamar se zavedamo, da je antikorozijska zaščita ključnega pomena za zagotavljanje dolgoročne obstojnosti naših izdelkov. Zato smo specializirani za izvajanje celotnega obsega postopkov antikorozijske zaščite jeklenih konstrukcij.

V sklopu antikorozijske zaščite uporabljamo napredne tehnike, ki vključujejo peskanje, temeljni premaz, vmesni premaz in končni pokrivni premaz. Peskanje predstavlja ključni korak pri pripravi površine, saj omogoča odstranitev rje, umazanije in starega premaza ter ustvarja idealno podlago za nanos zaščitnih premazov. 

Naša peskalna kabina je zasnovana tako, da omogoča peskanje v zaprtih prostorih, kar zagotavlja učinkovitost, čistočo in varnost pri izvajanju postopka. Kvaliteta peskanja dosega standard SA 2,5, ki zagotavlja visoko kakovostno pripravo površine.

Po peskanju sledi nanos temeljnega premaza, ki predstavlja prvo zaščitno plast. Temeljni premaz zagotavlja dobro oprijemljivost s površino ter dodatno zaščito pred korozijo. Vmesni premaz se nato nanese kot dodatna plast, ki povečuje odpornost in obstojnost premaznega sistema. Končni pokrivni premaz pa zagotavlja estetski videz ter dodatno zaščito pred vremenskimi vplivi, UV sevanjem in drugimi zunanjimi dejavniki.

Naša lakirna komora je posebej zasnovana za izvajanje kakovostnega in enakomernega nanosa premazov. Z dimenzijami 3,2m x 14m omogoča obdelavo različnih velikosti konstrukcij ter zagotavlja optimalne pogoje za sušenje premazov, kar vodi v visoko kakovostne in trajne zaščitne plasti.

Pri izvajanju antikorozijske zaščite se osredotočamo na uporabo vrhunskih materialov, natančnost pri izvedbi postopkov ter skrbno nadzorujemo vsak korak procesa. Naša strokovna ekipa se redno izobražuje in sledi najnovejšim trendom ter tehnologijam v industriji antikorozijske zaščite, da lahko nudimo najboljše rešitve za naše stranke.