VAMAR D.O.O.

proizvodnja

Osnovna dejavnost podjetja Vamar je povezana s proizvodnjo in obdelavo različnih sestavnih delov jeklenih konstrukcij. Imamo večletne izkušnje na področju proizvodnje, sestave, varjenja, montaže in demontaže jeklenih konstrukcij. Izdelujemo različne komponente, ki so večinoma le del končnega izdelka, ki jih naročnik oziroma kupec potrebuje za vgradnjo v končen proizvod. Skladno z našim znanjem in zmožnostmi prevzamemo in izvajamo tudi končne izdelke, vključno z montažo le-teh.

Naš proizvodni program vsebuje širok asortiman različnih izdelkov in proizvodov, kot so:

upogibanje pločevine

na stiskalnici 500t in 250t
do dolžine 3m

plazemski razrez pločevine

do debeline 40mm
do debeline 150mm

izdelava zvarjencev

do 50t teže

žarjenje

peskanje, lakiranje

v komori 3,2m x 14m

strojna obdelava

transport

Proizvodni program lahko razvrstimo med naslednja glavna področja: transportna tehnika, strojegradnja in hidromehanska oprema. Naši polproizvodi in končni proizvodi zaobjemajo mnoga področja uporabe le-teh, saj temeljijo na specifičnih potrebah in projektih posameznih trgov. Naša proizvodna zmogljivost znaša med 130-150ton jeklenih konstrukcij na mesec. Dolgoletne izkušnje, znanje, strokovnost in tradicija zagotavljajo kakovost in zanesljivost naših izdelkov ter storitev.

VEČ PODROBNOSTI O:

strojegradnja

Naše podjetje zagotavlja celostne rešitve v industrijski avtomatizaciji in strojegradnji, ki vključujejo analizo zahtev, tehnične rešitve, izdelavo in montažo strojne opreme, s poudarkom na visoki kakovosti in zadovoljstvu strank.

hidromehanska oprema

Podjetje se specializira za izdelavo visokokakovostnih sestavnih delov za različne vrste hidroturbin ter se osredotoča na prilagajanje potrebam in specifikacijam strank v turbinski industriji.

transportna tehnika

Podjetje Vamar se specializira v proizvodnji visoko kakovostnih delov in komponent za transportno tehniko, vključno z ohišji vozil za izredne prevoze, komponentami za krmiljenje in vožnjo ter transportnimi vozički za železniški program.