VAMAR D.O.O.

storitve

Nakladalne in razkladalne storitve

Podjetje Vamar že vrsto let uspešno izvaja ravnanje z raznovrstnimi materiali in tovori, kar predstavlja pomemben in kompleksen del naše dejavnosti. Naša izkušena ekipa strokovnjakov se zanesljivo spopada z izzivi manipulacije in zagotavlja varno ter učinkovito izvajanje postopkov.

Za izvajanje manipulacijskih nalog razpolagamo z različnimi viličarji, ki imajo nosilnost do maksimalno 13 ton. Ta raznolikost viličarske opreme nam omogoča premagovanje širokega spektra manipulacijskih izzivov, ne glede na zahtevnost in specifične zahteve projekta. Naši viličarji so namenjeni predvsem uporabi znotraj našega podjetja, vendar nudimo tudi storitve manipulacije po celotni poslovni coni TAM.

Pri manipulaciji z materiali in tovori se posebej osredotočamo na varnost, natančnost ter optimalno izrabo prostora in časa. Naša ekipa skrbno načrtuje in izvaja postopke manipulacije, upoštevajoč specifične zahteve vsakega projekta in zagotavljajo zanesljivo ravnanje z materiali ter tovori. S tem zagotavljamo nemoteno potekanje proizvodnje, učinkovito logistično verigo ter zadovoljstvo naših strank.

V skladu z visokimi standardi kakovosti in varnosti izvajamo natančne preglede in vzdrževanje naše viličarske opreme, da zagotovimo njeno zanesljivost in optimalno delovanje. Hkrati pa se tudi nenehno posodabljamo in sledimo novim tehnologijam ter praksam v panogi manipulacije materialov, da ostajamo v koraku s potrebami sodobnega poslovnega okolja.