Poslanstvo/Vizija

Kultura podjetja je usmerjena k medsebojni lojalnosti in pripadnosti, in sicer tako zaposlenih kot tudi naših poslovnih partnerjev. Iz tega naslova se črpa konkurenčna prednost in garancija z dolgoročno sodelovanje.Kultura, ki temelji na vrednosti korporativnega upravljanja z dolgoročno usmeritvijo razmišljanja je postala pomemben del prihodnosti podjetja.

 
Skupina Vamar zagovarja vrednote in trajnostni razvoj za svoje zaposlene ter poslovne partnerje.

 

Poslanstvo

Dolgoročno razmišljanje in skrb za kupce, zagotavljanje visoke stopnje kakovosti in spoštovanje rokov za dobavo. Uvajanje inovacij in nenehnih tehnoloških izboljšav. Spoštovanje in zavezanost do zaposlenih.

 

Vizija

Skupina Vamar predstavlja zanesljivega partnerja za proizvodnjo transportne tehnike in strojegradnje najvišje kakovosti. S postopnim in konstantnim razvojem ter s težnjo k popolnosti, smo dosegli zavidljivo raven v svoji branži. Kot strateški partner podjetjem za proizvodnjo transportne tehnike si je Skupina Vamar določila prednostni cilj, da ohrani svoje partnerstvo na najvišji ravni, da se okrepi in pospeši svojo nadaljnjo širitev. Skupina Vamar bo zagotavljala dolgoročno ohranitev vrednosti in korporativno kulturo. Vse svoje inovacije in znanje usmerjamo v korist svojih strank in zaposlenih.